tirsdag den 3. januar 2012

Dig!

Hej! 

Jeg begyndte og blogge for ca. 1 måned siden, og har allerede fået 6 læser, der altid følger med. For jer er det sikkert bare ''lidt''. Men for mig er det utrolig meget! Jeg er så glad for at i følger med i min blog, det betyder rigtig meget for mig. Men kunne sagtens bruge lidt flere læsere. Så mit eneste ønske til jer er, om I ikke vil hjælpe mig med at få flere læsere. Det ville betyde stort set alt for mig. Jeg elsker at blogge, fordi jeg føler jeg kommer ind i min egen lille verden. Så hvis flere gad og læse om min verden, ville det jo kun være perfekt! Men jer 6 der følger med i min blog. I er fantastiske ♥.
- Mange knus og hilsner herfra!

Home sweet home

Det har været 3 utrolig dejlige dage hjemme ved mine kusiner. Snakket, danset, fyrværkeri og god mad, har nytårsaften bestået af derover. Jeg tror aldrig det har været en hyggeligere nytårsaften nogensinde. I går klokken 16.28 var vi hjemme igen, og hvor var jeg dog smadret. Jeg nåede ikke at få blogget i går, da jeg skulle pakke alle mine ting ud. I'm sorry for that. 
Der er ikke så meget mere at sige end, at jeg håber alle har haft en fantastisk nytårsaften, ligesom jeg har. Nu glæder jeg mig bare til sommerferien, og næste nytårsaften. mmh ♥.
//Fitore ♥.